Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Drónverseny, élőben!

2016.05.15. 15:16 streetsta

A szervezők határozottan állították: nem fog esni. Az ilyen határozottság pedig még az időjárás-felelősöket is meghátráltatja: tényleg elállt az eső, a pálya felszáradt (nem mint ha ez egy drónverseny esetében szempont lenne).

IMG 0805
...meg hideg, az is van. Talán a pilóta kezére húzott cérnakesztyű nem rontja az irányítóképeséget - a hidegben elgémberedett ujj viszont biztosan nehezíti a dolgot

Azért persze az meteorológiai illetékesek nem adják könnyen magukat. Oké, akkor nem fog esni, rendben legyen. De arról nem volt szó, hogy ne fagyaszthatnánk be mindenki seggét egy kis novemberi hideggel. És ha már így benne vagyunk, valaki bekapcsolhatná a szélgépeket is. Lobog a szélben a szélzsák...

Ahogy az várható volt, a versenyhelyzet megteszi a magáét, volt, aki izgalmában már a pilótaszékben ülve elindította a drónját, ami persze jól meg is csípte az utána kapó kezet. Aki viszont kijutott a pályára, jó eséllyel odavágta az aszfalthoz. Különbség eddig csak a módszerekben és a sebességben volt. Ki follgázzal kacsázott kettőt-hármat, ki a kapukon vett érintőt a földbecsapódás előtt. Azt hiszem egy vagy két gépet láttam egy óra alatt, amelyik tervezett leszállással ért földet - de egy biztos, a levegőben nem maradt senki, ahogy azt az ősi pilóta -bölcsesség is tartja.

IMG 0870
Gyűlnek szépen. A képen három talajt fogott drónt láthatunk. Azért csak hármat, mert ebben a fordulóban ennyien indultak. A szél nem könnyíti meg az adrenalinzubogástól szenvedő pilóták életét

Itt pedig élőben lehet nézni a profi közvetítést, a személyes élmények hiányáért a drónok fedélzeti kamerájának képe kárpótol. Ez bizony tényleg marha látványos sport.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr848718340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okta 2016.05.15. 21:37:15

Kint voltunk (gyerek odavan ezekért, engem annyira nem kötött le, ha őszinte akarok lenni - csinálni biztos jobb, mint nézni...olyan, mint a WTCC :D ) sajnos tényleg hideg és nagyon szeles idő volt - miután nem bírtuk tovább a hideget, szerencsére a gokart pálya mögötti RC pályán is verseny volt és ott nem fújt a szél sem. :)
süti beállítások módosítása