Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Lánctalpak meghitt csattogása

2013.12.23. 12:47 streetsta

Mai önpromóciónk tárgya az akciós VsTank sorozat. A managertoysnál raktárkisöprést tartunk, olyan áron adjuk az 1/24 méretarányú harckocsikat, hogy az már nekünk fáj. Ha kettőt vesznek, az nekünk még fájdalmasabb, mert úgy még olcsóbb.

VsTank Type90

Mit tudnak ezek a gépek? Az airsoft verziók kis műanyag golyókat lőnek ki (akár 25 méterre), az infrásokkal rendes csatát lehet vívni. Nem szaporítom a szót, az alábbi videó mindent megmutat, a rugózó futóműtől kezdve a forgatható toronyig. 

Persze vannak békésebb játékaink is, a Carrera slot -car készletek egyik legnagyobb előnye, hogy rögtön két gyereket ajándékozhatunk meg vele, és még mi is beszállhatunk a versenybe (nincs az a nyolcéves, amelyiknek ne zsibbadna el a hüvelykujja egy idő után, ilyenkor miénk a pálya).

carrera verdák

Hogy a Hungaroring-témára összerakott készlet, a Verdákból ismert autókkal felturbózótt szet érdekli-e jobban a gyereket, vagy Porsche GT3-akkal versenyezne inkább, azt mi nem tudhatjuk.

23-án este nyolcig, 24-én 10-15 óráig vagyunk nyitva, még semmi nincs veszve!

5 komment

Címkék: slot car Carrera VsTank RC tank

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr585705504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mumia 2013.12.23. 13:32:50

Én nemrég szívtam meg egy ilyen gagyival. Igaz az nem ez a típus, hanem henglong kínai, de úgy látom ez is ugyanolyan, hogy nem proporcionális távirányítója van, hanem full digitális, vagyis vagy max sebességgel megy vagy áll, totál valószerűtlen és egyáltalán nem élethű. Ha ezt tudom egy forintot se adok érte.

Szerencsére meg tudtam oldani az elektronika cserét Tamiya tank elektronikára, és ahhoz való távirányítóra, és így már teljesen korrekt, mert ránézésre ez a henglong annyira nem gagyi, egész élethűen néz ki.

Csak azért írom, hogy csodák márpedig nincsenek a Tamiya Rc tankok nem véletlenül kezddnek 150 ezernél.

Gomulka Béla 2013.12.23. 14:57:48

Kicsi Tienanmen teren kicsi kínaikat ...

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2013.12.23. 17:32:27

@Mumia:
Két éve vettem egy T72-est a gyereknek a Stretstatól, és semmi baja nem volt soha, nem csak max gázon megy. Ki van dolgozva kívülről is, nem szemét, jól fordul, élethűen mozog, lövésnél hátrasiklik, felmegy a falon is. Még én is játszottam vele. Gyerekkoromban ha lett volna egy ilyenem.....

streetsta · http://managertoys.hu/ 2013.12.23. 18:07:48

@Mumia: Nézd, nem véletlen, hogy ezt tartom, és nem a Heng Longot. Bár az is igaz, a Heng Longot nem szívesen szapulnám, mert vannak azok közt is proporcionálisak, és azért az ár-érték arányuk azért nem rossz. Csak ezek szebbek, jobb minőségűek. Nem full proporcionálisak, csak a legújabb generáció, de abból még nem kaptunk. Viszont van három előre és két hátrameneti sebesség, abszolút normálisan lehet velük játszani. Ha nem lehetne, nem árulnám.
Ami pedig a Tamiya Tankokat illeti, nem igazságos azokhoz bármit is hasonlítani, hiszen magad is írtad, minimum 150 rugó, és még nincs összerakva, lefestve, nincs csatamodul, nincs akku, és jó eséllyel nincs távirányító sem. Két külön ligáról beszélünk. A VsTankok, hidd el, abszolút megérik a pénzüket.

h.pityu 2013.12.23. 18:19:03

Ha ez nem dec 23.-án kerül ki, akkor jó eséllyel potenciális ajándék lett volna a nagyobbik fiamnak(is). Így viszont.....
süti beállítások módosítása