Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Mario és a varázslat

2013.12.22. 13:35 streetsta

Karácsonyra rendeltem pár Carrera cuccot, legyen a gyerekeknek is valami a boltban. Vagyok annyira agyalágyult, hogy olyasmiket tegyek a polcra, amik nekem is tetszenek/tetszenének, ha gyerek lennék, nem is bírtam magammal, mindent meg kellett néznem közelről. 

heli1

Kicsit pironkodom, mert a távirányítású helikopter nekem csak az, aminek legalább négy vezérlő csatornája van Azért, hogy lehessen vele rendesen emelkedni és süllyedni, saját tengelye körül fordulni és előre hátra MEG jobbra és balra haladni. Amelyik helikopter ezt nem tudja, sajnos valamilyen irányban nem tud mozogni. Két csatornásoknál csak lebegni/előre haladni és saját tengelyük körül fordulni tudnak, három csatornásoknál legalább csak a jobbra-balra haladásról kell lemondani. Ez sem teljes értékű megoldás, de legalább viszonylag olcsón előállítható, elviselhető kompromisszum.

heli2

Na, ez a Carrera Micro helikopter nincs kilencezer forint, akkora, mint egy kövér kolibri, és meglepően stabilan repül. Amit a kissé mákos videón látni (nem is értem, miért romlott ennyit a feltöltés során a minősége), az gyakorlatilag az első felszállás. Soha korábban nem volt az infrás távirányítója a kezemben, és persze nem áll még rá a kezem, hiányzik a negyedik csatorna, egész jól lehet vele repkedni. Minden benne van a dobozban-, USB töltő, négy ceruzaelem a távirányítóba, csak akkut nem találunk, mert az a helikopterbe fixen be van építve. Nagyon pozitív meglepetés volt, első helikopternek, a fa körül zümmögni tökéletes. 

A másik kedvencem a rajzfilm gokart. Pontosabban videójáték gokart, amit maga Mario, a Nintendo bajszos hőse vezet. Már februárban, a Spielwarenmessén láttam az első darabokat, ezekkel terrorizálták a sajtónapon az újságírókat.

Mario2

Ezt a játékot sem kell túl komolyan venni, de finnyázni sem érdemes: rugózott futómű, differenciálmű a hajtásban, lítium ion akksi, amivel akár 40 percig lehet csapatni. de a legjobb, hogy Mario testével bedől a kanyarokba! Ja, és egy kis felfröccsenő víztől sem romlik el.Nagyon menő kis gokart, ráadásul az igazit láttuk Rézmányival, mikor a West Coast Customsnál jártunk.

Igen, ez a poszt önreklámként is szolgált, de karácsony előtt van abban egy kis közszolgálat is, ha leírom, a Managertoys boltban ezeket a játékokat 22-én este hatig, 23-án déltől hétig, sőt, még 24-én is meg lehet venni (a kétségbeesettek 10-től 15 óráig jöhetnek).

1 komment

Címkék: játék modell rc távirányítós streetsta

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr915704373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2013.12.22. 18:21:36

Majd valamikor tessék kedves lenni a vitrinek tetején lévő kamionnak látszó tárgyakról is írni! Köszííí!
süti beállítások módosítása