Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

A Lada, amire vágysz

2013.11.25. 18:08 Sturcz Antal

Az orosz AvtoVaz autói nem ma értek kultusztárggyá, a blogon is megjelent néhány szép makett, de volt olyan VFTS is, ami ugyanúgy gázzal fordult, mint az igazi. A Nivának is megvan a maga rajongótábora, igaz 36 év, és kétmillió legyártott példány után ez nem olyan meglepő. Sokan emlékeznek rá jó szívvel, például az a lelkes orosz srác is, aki RC autóként építette meg a legendás terepjárót. Tette ezt úgy, hogy nem egy kész terméket vásárolt, hanem legyártotta otthon, műanyagból, és némi titánból. Itt bárki végignézheti a hosszú folyamatot, ahogy a sima lemezekből autó lett, méghozzá igazán aprólékosan kidolgozva. Érdemes belegondolni, hogy milyen szintű kreativitás, és kézügyesség kellett ahhoz, hogy a hűtőrács tényleg rács legyen, és a hátsó alaktörlő is domborúan jelenjen meg, nem csak, mint rajz. A lemezmunka mellett külön tiszteletet jár a titánötvözet gallyrácsért, nem kis meló lehetett házilag megmunkálni a fémet. Sajnos az nem derül ki a fórumból, hogy hány munkaórát emésztett fel ennyire aprólékosan megépíteni a bódét, de megérte, főleg akkor, ha még a lámpatesteket, és helyzetjelzőket is felkapcsolják. 

2459109

A kész test egy Tamiya CC-01-es alvázra került fel, ami kedvelt gép, ha RC triálról van szó. Hiába azonban a komoly futómű, nem valószínű, hogy ezzel a bódéval valaha is dagonyázni fognak. Inkább majd csak a polcon áll, esetleg egy-egy futam előtt villant vele a tulaj. És hogy milyen egy RC triál verseny? Pont, mint az igazi, nézzék csak: 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr305650890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkn 2013.11.25. 18:53:21

Még inkább egy ilyen fém UAZ-ra vágyok. Nagyon tud a fickó. Utána majdnem, mintha igazi lenne, amikor megy.

www.youtube.com/watch?v=1oBPyYz2-LM

www.youtube.com/watch?v=eeiICe2gYL8
süti beállítások módosítása