Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Jobb lehetsz, mint Ken Block

2013.07.19. 13:39 streetsta

Ken Block jó srác. Bebizonyosodott ez, mikor Stump Bandival beszélgetett, és akkor is igazolta, hogy laza arc, mikor bepattant a kopott Sierra kombiba és kérésünkre üveghangon driftelve legyilkolt pár terelőbóját. Ken nem csak látványos videókat forgat arról, hogyan csibészkedik a világ legkülönbözőbb pontjain, de versenyez is, számos rali futamon részt vesz Fiestájával.

Ken Block Fiesta Micro RS4

Ezt a 2013-as versenyautót mintázta meg a HPI, amiben nem sok újdonság lenne, hiszen más Block autót is lekicsinyítettek már a hápéísek, de ennek a mostani modellnek az a különlegessége, hogy szinte tenyérben hordozható. A jól bevált 1/18-as RS4 alvázat vették elő a cégnél, faragtak rá egy Fiesta kasztnit, lemásolták az eredeti autó élénk színű felnijeit. 

Ken Block Fiesta Micro RS4 alvaz

Már ennyitől is klassz játék lehetne a 22 centis kisautó, de a kor követelményeinek megfelelően használatra készen, komplett szettként lehet majd megvenni (a mikort még nem tudjuk). Fényezett kasztni, teljesen csapágyazott hajtáslánc, 2,4GHz-es rádió, vízálló kormányszervó, 6,2 V 1200 mAh-ás akksi, töltő, ceruzaelemek a rádióba, minden benne van az alapszettben. Mivel az alváz szíjhajtásos, összkerekes felépítésű, akár jó köridőkre is mehetünk, de durva driftelést is elő lehet adni az udvaron. Aki eleget gyakorol, simán jobb lehet, mint Ken Block - szerintem RC autóval nem tudja ugyanolyan ügyesen kivitelezni a trükkjeit, mint egy igaziban ülve.

Ken Block Fiesta Micro RS4 oldal

1 komment

Címkék: Ken Block

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr585412631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSÖRR-CSI££ 2013.07.19. 15:01:29

"Aki eleget gyakorol, simán jobb lehet, mint Ken Block - szerintem RC autóval nem tudja ugyanolyan ügyesen kivitelezni a trükkjeit, mint egy igaziban ülve."

Ez igaz lehet, mert valszeg kevesebbet gyakorolt RC autóval, mint igazival, de basszus... ebbe ha belegondolok... de fenejó dóga van, hogy igazival csinálhatja!
Amúgy meg hiába nyomnám le RC-vel tengernyi gyakorlás után, biztos, hogy úgy érezném, hogy mégiscsak az igazi lenne az igazi
süti beállítások módosítása