Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Agresszív állat vagy? Törjél, zúzzál!

2012.07.05. 17:54 streetsta

Az ember gyakran hiszi, miközben törtet előre célpontja felé, ez egész város egy gigantikus zúzda. Jobbról kegyelmet nem ismerve bevágnak, balról leszorítanak, a pizzafutár a tükrödbe akasztja a kendácsolt dobozát. De téged sem kell félteni, szűk féktávon szúrod a másik elé a kocsit a kanyarodósávban, úgy szlalomozol a kocsik közt, mint ha az életed múlna rajta, ki ér előbb a piros lámpához. De ez a fogcsikorgató őrjöngés csak angolkisasszonyok délutáni teázgatása a Banger Racinghez képest.

Nincs kegyelem!

Hogy mi a túró a Banger Racing? Magyarul roncsderbinek hívnánk, de ennyire egyszerűen nem lehet elintézni. Nem az a cél, hogy megsemmisítsd az ellenfél autóját, hanem hogy te érj célba legelőször. Sok esetben nem is törheted össze szándékosan az ellent, de ha esetleg közben megsemmisül a másik kocsija, hát így járt.

Naná, Rollsal is lehet, miért is ne?

Hogy mivel lehet rajthoz állni? Számtalan osztályban lehet nevezni, a Reliant Robinoknak fenntartott futamoktól a lakókocsis, egymáshoz láncolt autós, egymás tetejére építet autós (az alsó gázt ad, a felső kormányoz), meg persze a kisteherautós indulók is kijátszhatják magukat.

Komoly vasalások, merevítések, A.S. szabvány szerint. Ahogy Sikerül

 

Természetesen bizonyos elvárásoknak meg kell felelniük a kocsiknak (erősítések az ajtóknál, bukóvasak, stb.), de igazából olyan átalakításokat végeznek, amilyeneket csak akarnak, legfeljebb egy másik osztályba sorolják a sofőröket.

 


Halottaskocsik, limók és Reliant Robinok

Persze vagyunk sokan, akik gyávák lennének ahhoz, hogy padlóig taposott gázzal verjük telibe a másik furgont. De az ilyen penészvirágoknak is kijár a rombolás öröme. Mi kell hozzá? Hát RC autó. Naná, hogy a britek vannak emögött az idiótaság mögött is (ha nem ők találták volna ki, akkor a japánok rendezték volna meg az első versenyeket, de abban iskolás lányok, manga figurák és használt női fehérnemű is szerephez jutott volna).

Csinos autókat összetörni a legnagyobb élvezet

Természetesen van Reliant Robin kasztnis verseny (csak hogy Mr Bean is kitombolhassa magát a háromkerekű rém abriktolásával), lehet lakókocsis futamokat is rendezni, de csinálnak mindenféle, kimondottan Banger Racingre optimalizált kasztnit is. Legnagyobb örömömre van csőrös Ford Transit is.

Csőrös Transit fagyiskocsi

Nehéz elképzelni, milyen egy ilyen RC-autós üsd-vágd, nem apád? Tessék csak megnézni, itt egy videó. Hülye angolok, angol hülyék:

 

Itt nincs sírás, nyavalygás, hogy jajj, nekimentek az autómnak, jujjistenem, megkarcolódott. A segítők sem állítják talpra. Majd a következő csattanástól visszafordul, mehet minden tovább.
 
Ugyanez lakókocsikkal:

 


 

13 komment

Címkék: roncsderbi banger racing rc

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr1004581497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2012.07.05. 18:16:43

Köszönöm nektek, RC Banger racerek, hogy a hobbimmal most már ijesztően normálisnak tűnök! 8-)))

CsGergo 2012.07.05. 18:30:58

Én egy perc alatt elveszteném a fonalat.Ekkora zűrzavarba hogy derül ki,hogy ki nyert?

farönk 2012.07.05. 19:23:32

Hihetetlen szórakozás lehet. Ehhez szerintem már duroplast kasztni kell, hogy ne kelljen sokat javítgatni. Vagy ezek is üvegszálas burkolatot használnak?

skyrangr 2012.07.05. 20:39:17

hát ez nagyon pihent agyú :D :D :D :D :D

DrSzoke 2012.07.05. 23:15:13

@farönk: Sztem nem,legalabbis NZ-n nem.Itt street stocknak hivjak.Eszmeletlen jo buli,oreg holdenek fordok vannak felkeszitve a celra,de barmi lehetne,csak ezekbol van eleg utanpotlas.Kell a csovezes,a lokharitokat le lehet cserelni sajat vabol gyartottra,motor full szeria kell legyen,de nincs kikotve mekkora,ezert a tobbseg oreg nyomorudas venyoc. 4 pontos ov kell,meg par biztonsagi dolog,akksi fokapcsolo,benzinpumpa csap amit borulas,egyeb baleset eseten az odarohano segitok elzarnak/kikapcsolnak.Roppant nepszeru,es pont az a jo a megkotesekben,hogy egy egyszeru melos is megengedheti maganak,nek kell egy talicska love hozza.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.06. 06:29:33

Vagy elmegy az ember és tol egy kis Destruction Derby-t :D

soseleszekelső 2012.07.06. 09:45:15

Nekem elég nagy ökörségnek tűnik.
De ha alkatrészboltom lenne, csak ilyet szerveznék :)

EddieCivic4g 2012.07.06. 09:53:18

@DrSzoke: Ez mind szép és jó, de Te a valódi versenyről beszélsz, @farönk meg a modell verzióról:)

Hatalmas móka lehet, azt se tudnám a nagy káoszban, melyik az én autóm:)

dennisthemenace 2012.07.06. 10:19:47

Itt nálunk sima roncsokat hasznalnak, zome Mondeo,Vectra, ami már szinte eladhatalan..

TPZ 2012.07.06. 10:59:53

@DrSzoke: Nekem csak az fáj, hogy azok az öreg Holdenek, Fordok, amikből "van elég utánpótlás" (már hogy lenne? gyártják őket?), mások álmai lehetnének. Nem hiszek a menthetetlen autó mesében, láttam Angliában olyan "roncsokat", amiért itt szemrebbenés nélkül elkérik a másfél milliót.

DrSzoke 2012.07.06. 23:11:46

@TPZ: Termeszetesen nem gyartjak oket es termeszetesen nem a ritka limitalt szerias autokat viszik versenyezni.Az a ford falcon vagy holden commodore az olyan itt mint az f meg g astra vagy a golf 3-4.Nem gyartjak mar oket,megis Dunat lehet veluk rekeszteni.
süti beállítások módosítása