Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

A Corvette az álomautód? Nem? Az lesz!

2012.02.05. 09:40 streetsta

Lassan a végéhez közeledik a Spielwarenmesse, már csak egyet kell aludni, és jönnek a srácok elbontani a WiRC standot. Mert bármennyire is király dolog a legnagyobb márkák képviselőivel tárgyalni, akiknek a szemében látni a meglepődést és azt, amikor rádöbbennek, mit sodort eléjük a szerencse, azért fárasztó, na.

Mi a 7A pavilonban vagyunk, a 12-be eljutni felér egy expedícióval

Egyik-másik cég (inkább a játék vonalról) a  kiállítási terület legmásikabb végében van, ami talán légvonalban nem olyan vészes táv, de tömött pavilonokon keresztül megközelíteni a helyszínt már komoly idő és távolság. Ráadásul minden második standnál ott a kísértés, hogy megálljak, és megnézzem, mit is kínálnak. Nem minden alkalommal tudok ellenállni. Eddig azt hittem, a Spielwarenmesse egy rohadt nagy kiállítás. Pedig ez egy átkozottul, nyomasztóan rohadt nagy kiállítás.

Visszafelé tartva láttam meg ezt a zseniális cuccot. Így kell Chevrolet Corvette-függőt nevelni, aki aztán egy életre nem tudja kiradírozni a tudatalattijából a márkát.

Stílusos ágyneműtartó is dukál a Corvette-ágyhoz

A gyerek egy impozáns méretű, igen jó kidolgozottságú, Corvettet mintázó ágyban hajthatja álomra okos kis fejét. Gigantikus felnik, peres gumik, a felni küllői között világosan kivehető, malomkeréknyi féktárcsák. Az ágy mellett egy dizájnban tökéletesen passzoló ágyneműtartó, a kocsi fényszórói világítanak, mi kellhet még?

Egy frankó éjjeli szekrény. Ami esetleg fehérneműtartó, vagy a játékokat dobálja be estére az ember. Naná, hogy szerszámoskocsinak van álcázva, pontosan úgy néz ki, mint ha valamelyik szakszervizből tolták volna ki.

Szerszámos szekrénynek álcázott fehérnemű tartó

Ilyen dolgokat látva mindig elgondolkozom, miért is kérnek licenszdíjat az autógyártók a játékgyáraktól. Ez a legjobb módja az imidzsépítésnek, egy életre rajongóvá válhat valaki, ha jó minőségű, a gyártó által jóváhagyott kisautóval játszhat gyerekkorában. Tudják ezt mások is, a Siku (német Matchbox) gyártójának csillogó standján is pontosan erről beszél a szlogen.

Nagyjából annyit tesz a Siku jelmondata, hogy ők gyártják azokat a játékokat a amikkel holnap autóvezetői játszanak

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr194067201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Marcus Hibiscus 2012.02.05. 11:31:11

Vagy egy 426 hemi,vagy egy Weimar,vagy egy IFA.

Gomulka Béla 2012.02.05. 11:53:33

Fenébe, épp azt akartam írni, hogy mindjárt itt lesz Hibiscus, hogy a motorra vonatkozóan javaslattal éljen. Gyors vagy, koma!
(Kérdezi itt a gyerek: most azért írsz, hogy lehessen Gombeen-kép? Igen. Házi feladat: kideríteni, mi is az a Gombeen-man. Aki eloszor megtalálja, azzal ezentúl egyetértek. Hiéna a'la Gomulka.)

Gomulka Béla 2012.02.05. 13:48:10

@Medx: Csaltál. De mit várjon az ember egy hiénától?

(Kíváncsian várom, mivel is kell ezek után majd egyetértenem. Mégis, jobb ez így, mintha teszem azt Shadowbull nézte volna meg a Wikipédiát. A regényrol nem tudtam, ezúttal is kosz.)
süti beállítások módosítása