Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Egy kis játék a hétvégére

2013.03.21. 16:32 Androczi Balázs

Slot-car versenyzésre hív a Carrera mindenkit, aki kipróbálná a pályán futó villámgyors kisautókat. A Hungexpón inkább lazításnak lehet jó a versenypálya, míg a Carrera Játszótéren értékes nyereményekért mehet a verseny.

Tavaly nyílt meg a Carrera Játszótér a Duna Plázában, ahol hétvégenként az Hungaroring 1:32-es méretarányú slot-car megfelelőjén bárki kipróbálhatja, mit tud, de emellett rádióirányítású modellpálya is működik. A hétvégén azonban nem csak gyakorlásra nyílik lehetőség: szombat déltől este hatig bárki benevezhet a versenybe, ahol a legjobb idő elérése lesz a cél. A szervezők az ekkortájt zajló F1-es időmérő mintájára két McLaren, két Ferrari és két Red Bull versenyautót bocsátanak a résztvevők rendelkezésére, és aki a legjobb időt futja, az egy Carrera Hungaroring készlettel lesz gazdagabb a nap végére. Emellett a szurkolók is tippelhetnek a győztes autóra. Azok közt, akik eltalálják, hogy a három csapat közül melyik futja a legjobb időt a valódi F1-es időmérőn, a megfelelő versenyautó 1:32-es méretarányú digitális slot-car változatát sorsolják ki.

A Hungexpón péntektől vasárnapig zajló Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show-n, az A pavilonban is jelen lesz a Carrera, és itt is kipróbálhatók lesznek a kicsinyített versenyautók.

1 komment

Címkék: carrera duna pláza tuning show slot car Hungexpo carrera játszótér

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr545160756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee. · http://eszakonelunk.blog.hu 2013.03.21. 18:02:18

Nem tudom, valahogy sose vonzott ez a fajta játék.Ha túl lassú, akkor csak megy körbe körbe, semmi sem függ az irányító személytől, és így egy idő után unalmassá válik.Ha meg túl gyors, akkor meg folyton kirepül, vissza kell tenni, akkor meg azért unalmas....Meg ezeket a maiakat alig lehet látni, úgy tépnek.Ráadásul mindig az egyik kocsi gyorsabb, akármit csinál az ember.Szóval nézegetném lehet, hogy vagy 5 percig is, aztán annyi.De biztos bennem van a hiba... :D
süti beállítások módosítása