Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Megint lesz Ford Capri!

2013.01.30. 17:03 streetsta

Ha már a Ford maga nem akar minket meglepni a régi típus feltámasztásával, megteszik helyettük a japánok: a Tamiya 2013-ban újra kiadja az 1:24-es makettjét. Sajnos ez azért önmagában nem egy túl nagy hír, hiszen egy harmincéves fröccsöntőformát vesznek elő, és még csak sok újítást sem vezetnek be: a matricalap, meg gondolo m a műanyag színe lesz más.

Utolsó simítások a Capri körül

Továbbra sem érdemes keresni a kidolgozott motortér és a finoman részletezet futómű alkatrészeit, ez egy motorizált modell volt eredetileg. De hogy ennek ellenére is izgalomba jöttem, az annak köszönhető, hogy tegnap este begurították az eredeti Zakspeed Caprit, amivel Klaus Ludwig vadászta az ideális íveket.

A frontspojlert szállításhoz le kellett szerelni - trélerre sem lehetne felállni vele, annyira hosszú a légterelő

A Tamiya emberei védőmaszkban, aprólékos gonddal törölgették a trélerről legurított, de a kinti esőben csuromvizessé vált szörnyet.

Ugyanez volt a program a Hot Wheels standon is, ahol viszont egy K.I.T.T. replikát tologattak a pódiumon. A fekete Trans Am saját lábán gurult a kiállításra, így alaposan le kellett törölni, sőt, a korhű kormányt is fel kellett később szerelni a normál, kerék formájú helyére.

K.I.T.T. lábon gurult ide, igaz, nem kellett túl messziről jönnie, német a gazdája

A Carreránál megint izgalmas autót szereztek a bejárat elé. Ha van egy kis szerencsénk, többet is megtudhatunk erről az üvegszálas műgyanta gépről. Mindenesetre Christopher Kaye, a magyarországi Carrera képviselet igazgatója szól pár szót az érdekünkben...

Az egyik legizgalmasabb formájú Porsche hívogatja a Carrera standra a nézőket

Aki Nürnbergbe, a Spielwarenmessére jön, ne legyen rest, látogasson meg minket a WiRC standon (7A pavilon B-160 stand). Sőt, látogassa meg az összes magyar kiállítót (holnapra azt is igyekszem megtudni, hányan is jöttünk Unortodoxiából)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr65053084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása