Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Az új pilóták átestek a teszten

2012.10.30. 17:34 hamvast

A Mattel és a Chevrolet együttműködésének köszönhetően rendezték a Hot Wheels Apák és Fiúk napját a Millenáris Fogadóban. Már nem sokkal a rendezvény megnyitása után teltház fogadta az újonnan érkezőket: hosszan kígyózó sorokban várakoztak a száguldásra kész kissrácok. Tűkön ülve várták, hogy átvehessék a tesztautóikat. Aki minden feladatot teljesített, nyeremény-kisautót vehetett át a lepecsételt versenyfüzet ellenében.

A gyerekeknek saját kezűleg épített pályákon, klasszikus halál hurkon, gyorsítón sőt, dinoszauruszon kellett átküldeniük a kisautókat, de akadt több méter hosszú, falra függesztett akadálypálya is. A Hot Wheels újdonsága, a Ballisticks is helyet kapott a feladatok között. Ebben a játékban a különleges, golyóvá gyűrhető kisautókat lehetett kilőni egy kis ágyúból. Földetérés után az autó szétpattan, és folytatódhat a száguldás.

A narancssárga építőelemek összeillesztése mellett kemény fizikai munka is várta az ifjú pilótákat. 3D-s gömbben tapasztalhatták meg talán először életükben, milyen erők hatnak egy igazán gyorsan manőverező autóban vagy repülőben. Egy jó pilóta nem csak vezetni tud, de karban is tudja tartja az autóját, ezért kereket is kellett cserélniük a srácoknak. Volt, hogy apa segített nekik levenni a kereket, de szemtanúja voltam nagyon komoly csapatmunkának is.

Videojátékos feladatok is akadtak bőven. Játszhattak a Nintendo wii szenzoros játékaival, így csak toporzékolniuk kellett, ha futni akartak, vagy úgy csinálni mintha egy kormányt tekergetnének, a joystick szorongatása helyett. A legnépszerűbb azonban a piros Shelby Cobra demoautó volt, melybe két monitort, két kormányt, és versenyüléseket telepítettek, hogy a virtuális versenypályákat is meghódíthassák a gyerekek.

A rendezvényről természetesen nem hiányozhattak a példaképek sem. A Hot wheels Csapatok versenyzői teljes versenyfelszerelésben, személyesen ellenőrizték az újdonsült tesztpilóták terveit. A Chevrolet jóvoltából a felnőtteknek is akadt csemegézni való, a kabrió Camaro minden apukát és anyukát elvarázsolt, de a lényegesen olcsóbb új családi Chevyt, a Cruze kombit is szemügyre vehették.

A nagy érdeklődés annak is köszönhető, hogy a rendezvény ingyenes volt, így apu pénztárcája sem bánta, hogy a gyerek kipróbálja a Hot Wheels vadító pályáit és a hozzá tartozó autókat. A Hot Wheels Shopban persze minden kissrác válogathatott kedvére, amit ki is használtak. Gondoltam én is körbenézek, keresek magamnak egy JNC-s Hakosukát, de már nem fértem a pultokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék hot wheels kisautó

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr244879260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása