Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Nálunk Webber volt a nyerő

2013.03.26. 11:56 Androczi Balázs

A Carrera Játszótéren szombaton ugyanúgy a Formula 1-es autóké volt a főszerep, mint a malajziai Sepangban. A 19 négyzetméteres Hungaroring pályán déltől hat óráig lehetett nevezni az F1-es versenybe.

Délben már kisebb tömeg toporgott a Játszótér előtt: a versenyzők és a szurkolók izgatottan várták a nyitást. Gyors regisztráció után egyszerre négyen ragadhattak irányítót, hogy még a verseny előtt, egy bemelegítés során összebarátkozzanak a sorsolás révén nekik juttatott versenyautókkal. A verseny során tíz kört kellett teljesíteni, minden versenyző legjobb körideje számított. Érkeztek a kezdő Carrera pilóták és a komolyabb tapasztalattal rendelkező versenyzők, hogy összemérjék tudásukat a Carrera Formula 1-es időmérőn. Az együléses versenygépek 1:32.-es méretarányban is gyorsabbak, mint karosszériás testvéreik, így különösen kellett figyelni, hogy ne csússzanak ki az élesebb kanyarokban, és ne veszítsenek ezzel értékes másodperceket. A pálya körül komoly szurkolótábor segítette a versenyzőket, és a szervezőket azzal, hogy a kipörgött autókat villámgyorsan visszahelyezték a pályára.

Nem maradhatott ki a versenyből a magyar Carrera futamok legsikeresebb versenyzője, a 2011-es bajnok, Tóth Benjámin sem, aki a profik higgadt rutinjával kezelte a távirányítót. A harc egy Carrera Go!!! Hungaroring szettért ment, és az adatok összesítése után kiderült, hogy a legjobb időt, 6,093 másodpercet Mark Webber autójával Tóth Antal hozta. A verseny során a szurkolóknak lehetőségük volt a helyszínen megtippelni, melyik autó lesz a Carrera Játszótéren a befutó. Azok között, akik Mark Webbert jelölték meg, kisorsoljuk a Red Bull RB7 "Mark Webber, No.2"  1:32-es digitális Carrera autót.

Bár az életben a címvédő Sebastian Vettel felülbírálta a Red Bull csapatutasítást, és megelőzte Webbert, a Carrera Játszótéren az ausztrál pilóta lett a bajnok.

Szólj hozzá!

Címkék: játszótér carrera

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr45172326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása