Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Idegbeteg szúnyog a szobába

2014.05.08. 15:23 Sturcz Antal

Ha az impulzusvásárlás betegség, akkor az unokaöcsém garantáltan klinikai eset. Akadt már néhány neccesen indokolható vétele, de a legutóbbit tényleg nem lehetett kihagyni. Vett egy quadrocoptert:

Photo 2014.05.07. 17 09 42

Azt hiszem eredetileg dezodorért ment, de a plusz tizenkétezres kiadás végül is indokolható, mert az alig tenyérnyi gép állati jól repül. A kütyü a Revell gyártmánya, amit eddig csak a makettjeiről ismertem, de valószínűleg én vagyok tájékozatlan. Nem tudom elképzelni, hogy ennél kevesebb anyagból kihozhatták volna, a fő szerkezeti elem a NYÁK-lap. Nem csak a chipeket ültették rá, de a négy vékony csápja tartja a motorokat is, középen az akkuval. A töltőcsonkot sem bonyolították túl, ez is az alváz egyik nyúlványa, és meglepően hosszú ideig kell rádugni az USB csatlakozóra: a 75 milliampert bő negyven perc alatt szívja fel az apró akku.

Photo 2014.05.07. 17 09 17

Ha az ember egyszer beállítja a trimmeket, akkor elképesztő stabilan repül, hála a négy forgószárny giroszkóp hatásának. A gázkarral szabályozzuk a repülési magasságot, de akár a függőleges tengely körül is megforgathatjuk, ezen kívül pedig a szokásos módon repülhetünk négy irányba. Sajnos a stabil nem azt jelenti, hogy könnyű irányítani, eleinte szinte lehetetlen lebegni vele, örültem, ha tíz másodpercet a levegőben töltöttem csattanás nélkül. Mivel szinte teljesen szimmetrikus a gép, nehéz repülés közben kitalálni, hogy merre is megy, mi abban egyeztünk meg, hogy a fehér rotorok vannak az apróság elején. Pár óra gyakorlás után egész komoly mutatványokat lehet vele előadni, persze ebben az árkategóriában nem kell szaltókra, vagy piruettekre gondolni, de a szék alatt átrepülni, vagy egy bankkártyára leszállni is tisztességes kihívás.

A szobajátékok legnagyobb hibáját itt megoldották, mert 2,4 Ghz-es távirányítóval szerelik, szóval a napfény nem hülyíti meg, mint az infrás társait. Egy apró hibája van csak: szűk tíz perc alatt lemerül, ennyi idő alatt viszont rengeteg kárt tehetünk a függönyben, növényekben, papagájban, és még ki tudja, miben.

Szólj hozzá!

Címkék: szoba helikopter Rc

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr16133774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása