Leírás

Minden ami játék és kereke van, esetleg úszik, repül. Gyerekeknek és felnőtt gyerekeknek.

Hirdetés

 

miniq_porsche_kek2.jpg

ÚJDONSÁG!  MiniQ 1:28 4WD Porsche   -  22 900 Ft
alfa-brera3.jpg

AKCIÓ!  KYOSHO Mini-Z AWD Alfa-Romeo Brera -  47 700 Ft

mig21_italeri.jpgItaleri 1/48 MiG-21MF Fishbed      -  6 690 Ft

 

italeri_reefer.jpg

Italeri 1/24 Hűtős félpótkocsi  11390 Ft

 


miniz_datsun_z.jpgAKCIÓ! Kyosho Mini Z Nissan Fairlady 240Z      - 10 600 Ft

Totalcar RSS

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz

Belsőség RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Halálos iramban 1/10

2015.04.16. 10:42 streetsta

Lehetne nyavalyogni egy sort a Fast and Furious szériáról, de több okból sem teszem. Az egyik, hogy láttam, tizen- huszonéves autóbuziknak mennyire fontosak ezek a nekem csak blődli filmek. És ha ilyen bárgyú akciófilmek a kapudrogok a jövő/mostani generációnak, hogy autófüggővé váljanak, hát legyen. Ha meglátják azt ezekben a gépekben, amiért mi is imádjuk őket, mit érdekel engem, hogy műmájer fejű fazonok rajzfilmekben is túlzás számba menő mutatványain ejtik el a popcornos zacskót.f_f_1to10.jpg

A másik, hogy én csak a legelső mozifilmet láttam, azt is csak tévében (innen azért érezhető, mennyire izgultam rá), és ugye most már a hetedik rész a legfrissebb, tehát nagyon nem vagyok képben. Az ember meg legalább kóstolja meg a majomagyvelő-burgert, ha el akarja mondani, milyen az íze. De engem már a látvány is taszít, ezért csak felületesen tudom megítélni a csemegét. Ennyiből (tehát a beharangozókból, az így-úgy elcsípett filmrészletekből, meg az első rész emlékei alapján) azért ezzel együtt is igen nagy magabiztossággal meg merem kockáztatni, az alábbi kisfilmnek (amit a Furious 7 miatt kaptak fel megint) több köze van a valósághoz, mint a F&F bármelyik részének. Itt igazán akkorát ugratnak a kocsikkal, hogy egy toronydaruba akadnak az autók, a csillogó karosszéria alatt tényleg nagy teljesítményű motorok és hajtásláncok vannak, nem pedig egy bogár alváza.

Ahányszor csak elindítom a kisfilmet, széles mozdulatokkal lengetem a kalapomat. Sok meló van benne, szépek az RC autók, ügyesen megcsinálták a helyszíneket, de ami igazán lenyűgöz, az az, ahogy a kamerákat kezelik és az RC-autókat vezetik. Aki fogott már a kezében távirányítót, az tudja, nem is olyan egyszerű egy 1/10-es méretarányú autót úgy vezetni, hogy a képernyőn akár igazinak is el lehessen adni. A kis méret, az agresszív mozgás miatt teljesen más látványt nyújt egy száguldó modellautó, mint az igazi. Itt jól látszik, mennyi eszköz, mennyi meló van ebben a kisfilmben. És természetesen itt is zörögnek a számítógépek, mindent nem lehet a modellekkel eljátszni, kell a CGI, a számítógéppel megrajzolt lángok és robbanások.

Csináltak a srácok egy másik filmet is, az még jobban visszaadja az irreális mese hangulatot. Még több RC modell, bigger ugratások, even more robbanás, repülő, helikopter, tank, levegőbe repülő Ferrari Enzo FXX és PÓKEMBER - having a shit!

Ehhez a mozihoz is csináltak werkfilmet, érdemes megcsodálni, mennyi cucc és milyen trükkök kellenek egy ilyen amatőr filmecske összerakásához is:

Ez a pár francia kölyök tényleg megérdemel minden elismerést.

 

Már a Facebookon is megtalálod a Kisautóblogot! Kattints és kövesd, hogy ne maradj le semmiről, ami nem fér el a blogon.

5 komment

Címkék: videó távirányítós RC Halálos iramban Fast and Furious

A bejegyzés trackback címe:

https://kisauto.blog.hu/api/trackback/id/tr677366602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MC_Pite 2015.04.16. 12:04:46

Brutál meló van benne, nem semmi! :)

protézisesh 2015.04.16. 13:04:38

szép, de ez má vót, nem?

Grrrrröviden 2015.04.16. 17:39:09

Az nem Ferrari Enzo, hanem FXX. Ejnye, pedig ez nem egy blikk...

streetsta · http://managertoys.hu/ 2015.04.17. 08:24:03

@Grrrrröviden: Franc, pedig láttam is. Kösz, javítottam.

V12 Power 2015.04.17. 13:12:21

Le a kalappal, remekül szórakoztam! És tényleg nincs benne semmivel sem több képtelenség, mint a filmben, sőt!:-)
süti beállítások módosítása